Türk Havayolları Teknik AŞ yi ziyaret

Topluluğumuzun "Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programı"nda okuyan öğrencileri, Topluluk Akademik Danışmanı ve Uçak Teknolojisi Öğr. Gör. Dr. Mukadder İĞDİ ŞEN ve Uçak Teknolojisi Öğr. Gör. Anıl ŞAHİN ile birlikte 08 Mayıs 2017 tarihinde Pendik/İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanında bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ yi ziyaret etmişlerdir. Ziyaret sırasında Pazarlama ve Kurumsal İletişim departmanından Sayın Cemal GÖKGÖZ öğrencilerimize Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ nin kurumsal yapısından, imkan ve kabiliyetlerinden bahseden bir sunum gerçekleştirmiştir. Daha sonra öğrencilerimiz Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. bünyesinde bulunan NDT, Yapısal Tamir, Kompozit, Uçak Koltuk, İniş Takımları Atölyelerini ziyaret etmişler ve atölye sorumlularından bilgi alarak merak ettikleri soruları ilgililere sormuşlardır. Daha sonra uçak bakım hangarlarını gezmiş, bakımda olan uçaklarla ilgili bilgi almışlardır. Gezi esnasında öğrencilerimize eşlik eden ve tüm sorularını yanıtlayan Sayın Cemal GÖKGÖZ’ e, Sayın Uzman İbrahim DEMİR’e, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Genel Müdür Danışmanı Sayın Halil TOKEL’ e ve nezdinde tüm Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. değerli çalışanlarına teşekkür ederiz.

Bu içerik 04.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 796 kez okundu.